InvesticniZlato.cz je projekt internetového prodeje investičních drahých kovů, který od roku 2012 využily už stovky spokojených zákazníků.

InvestičníZlato.cz ve třech odstavcích...

  • Na trh jsme vstoupili s nejnižšími maržemi, konkurence musela postupem času reagovat. Máme podíl na snížení průměrných marží na investičním zlatě v posledních dvou letech.
  • Nesoustředíme se na přesvědčování potenciálních investorů k nákupu investičních kovů, ale pouze na kvalitní a přitom levnou službu pro ty, kteří ví, proč do drahých kovů chtějí investovat.
  • Jsme orientováni na nové technologie, automatizaci a optimalizované postupy. To, co konkurenci stojí čas a peníze, za nás dělá výpočetní technika spolehlivě, nepřetržitě a za zlomek nákladů.

Spoření od InvestičníZlato.cz ve zkratce...

  • Naše spoření má za cíl být transparentní alternativou k ostatním spořením do zlata na trhu. Pouze jedno pevně dané premium pro přepočet splátky na hmotnost zlata, žádné další poplatky a to ani za dopravu.
  • Spoření do zlata nezařazujeme do nabídky proto, abychom budovali MLM síť, ale naopak abychom nabídli lidem možnost využívat tuto službu za cenu nižší o provize pro pyramidu obchodníků.
  • I u spoření se držíme toho, že fyzické zlato má investor mít fyzicky u sebe. Dospoření jednoho slitku je vždy plánováno max. do jednohu roku a každý slitek je po doplacení obratem expedován zákazníkovi.
Nejlevnější. 2 roky na trhu. Přes 600 zákazníků. 100% spokojenost.

Internetové stránky investicnizlato.cz provozuje InvestičníZlato.cz s.r.o., IČ: 047 51 582

Obsah těchto stránek nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články je třeba vnímat pouze jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti InvestičníZlato.cz s.r.o. Mějte vždy na paměti, že při nákupu investičního zlata a stříbra jste vystaveni riziku ztráty. Cena zlata i stříbra roste a klesá v závislosti na stavu světových trhů.