Spořit pro sebe a zároveň pomáhat druhým...

Při obchodování s drahými kovy jsou našimi zákazníky lidé, kteří mají více peněz než spotřebují a ve zlatě hledají způsob, jak toto jmění ochránit na dlouhé roky před ztrátou hodnoty.

Dá se tedy s nadsázkou říct, že naše společnost vydělává díky bohatství jiných, a proto cítíme společenskou odpovědnost nějakým způsobem pomáhat těm, kteří takové štěstí v životě nemají a z různých nezaviněných důvodů jsou v problematické životní situaci.

Chceme Vám nabídnout možnost pomáhat spolu s námi skrze naše spořící plány. Každý spořící plán ma totiž druhou variantu, která má o 1% vyšší premium, a toto 1% navíc na konci roku poputuje na vybraný charitativní projekt. Respektive, k vašemu 1% navíc přidáme i my 1%, takže z plánu, který je dražší o procento, poputují na dobrou věc procenta dvě.

With Love

Před koncem roku vždy vybereme jeden charitativní projekt nebo Nadační fond, kterému poputují finanční prostředky v příštím roce. Pro závěr roku 2014 a rok 2015 jsme se rozhodli spolupracovat s Nadačním fondem Lucie Šafránkové - With Love, u kterého oceňujeme inspirativní nadšení mladých lidí dobrovolně pomáhat jiným a také zcela adresný způsob konkrétní pomoci.

Nadační fond With Love byl založen za účelem pomoci lidem, zejména dětem a seniorům, kteří se ocitli či ocitnou v jakýchkoliv nesnázích a těžkých životních situacích. Zaměřen je také na pomoc zvířatům. Rádi bychom podpořili tyto oblasti, kde je pomoc potřeba. Ať už se jedná o malé děti, které se ocitly bez rodičů, nemocné, seniory, kteří potřebují pomoci ve svých těžších, složitějších chvílích.

Souvisejícím cílem nadačního fondu je také majetková podpora různých organizací a spolků, právnických a fyzických osob, jež se obdobnou činností zabývají, a spolupráce s nimi. Více informací najdete na www.nadacnifond-withlove.com

Nejlevnější. 2 roky na trhu. Přes 600 zákazníků. 100% spokojenost.

Internetové stránky investicnizlato.cz provozuje InvestičníZlato.cz s.r.o., IČ: 047 51 582

Obsah těchto stránek nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články je třeba vnímat pouze jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti InvestičníZlato.cz s.r.o. Mějte vždy na paměti, že při nákupu investičního zlata a stříbra jste vystaveni riziku ztráty. Cena zlata i stříbra roste a klesá v závislosti na stavu světových trhů.