Spoření do zlata se v ničem neliší od hypoték, půjček a všech dalších služeb na konkurenčních trzích. Stejně jako je přirozené refinancovat hypotéku jinde za lepších podmínek, i u spoření do zlata jde odejít za lepším.

Co Vám brání jít za lepšími podmínkami?

Hlavní "háček", který prodejci u zákazníka mají, je vstupní poplatek. Když odejdete jinam, nikdo Vám ho nevrátí. A tak by nová nabídka musela být celkově levnější než navýšení ceny zlata, za které nakupujete u stávajícího prodejce. Jenže samotná nákupní cena u stávajícího spoření, která běžně tvoří polovinu nákladů (druhá polovina je vstupní poplatek), může být stejná a klidně i mírně nižší než naše nákupní ceny (protože u nás je to jediný náklad spoření). Pro Vás tedy žádná výhoda během doby spoření, kterou jste si předplatili vstupním poplatkem u svého prodejce neplyne. Tedy kromě toho, že každý rok dospoříte min. jeden slitek a každý slitek vám pošleme zdarma. Ale rozumím Vám, to samo o sobě nestačí, důležité je, jestli s námi ušetříte.

Uděláme Vám nabídku

My máme zájem Vám pomoci snížit náklady na spoření hned a proto pro Vás máme nabídku. Po dobu, jakou by Vám ve stávajícím spoření trvalo dospořit cílovou částku, Vám zaručíme o 1-2% nižší nákupní ceny než jste měli dosud a to se všemi výhodami našich spoření - žádným závazkem cílové částky a dopravou zdarma. Tuto nabídku nicméně nelze nárokovat automaticky a je pro ni potřeba nás e-mailem kontaktovat. Budeme potřebovat vědět do jak velkých slitků spoříte a dále údaje z naší kalkulačky nákladů. Na základě těchto informací Vám obratem uděláme nabídku, která je pro Vás samozřejmě zcela nezavazná, a když už nic, může Vám alespoň posloužit pro vyjednání lepších podmínek u stávajícího prodejce.

Další články

Na co si dát pozor než se upíšete ke spoření do zlata? (9.10.14)

Číst podmínky je třeba u každé smlouvy, u spoření do zlata dvojnásob. Není vždy totiž úplně snadné porozumět všemu a uvědomit si souvislosti.

Jaké jsou triky prodejců, které smluvní podmínky dělají výhodnější pro ně než pro zákazníky, a které upozaďují důležité parametry spoření, čímž jej zdánlivě dělají výhodnějším?

Jak investovat do zlata a zůstat v klidu při poklesu ceny? (8.10.14)

Moje rada pro spokojenou dlouhodobou investici do zlata zní - dívejte se na investiční zlato jako na pojištění.

Možností, jak nahlížet na investice do zlata je víc, ale v tomto článku popíšu svůj pohled na investice do fyzického zlata, díky němuž vnímám vývoj ceny zlata na burze (nahoru a hlavně dolů) s velkou rezervou a nadhledem.

Nejlevnější. 2 roky na trhu. Přes 600 zákazníků. 100% spokojenost.

Internetové stránky investicnizlato.cz provozuje InvestičníZlato.cz s.r.o., IČ: 047 51 582

Obsah těchto stránek nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články je třeba vnímat pouze jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti InvestičníZlato.cz s.r.o. Mějte vždy na paměti, že při nákupu investičního zlata a stříbra jste vystaveni riziku ztráty. Cena zlata i stříbra roste a klesá v závislosti na stavu světových trhů.