Investiční zlato Brno - nejlevněji v České republice

Jste z Brna a sháníte výhodný nákup investičního zlata? Pak jsme zde pro vás! Investiční zlato doručujeme kamkoliv po celé České Republice.

Investiční zlato Brno

Investiční zlato vám prodáme ve formě slitků, nejlevnější váží 1 gram, nejdražší pak 100 gramů, či zlatých cihliček o váze až 1kg. Pokud vás zajímá estetické zpracování, nabízíme také zlaté mince vyráběné v edici Mosty ČR. Jedná se o investiční zlato PROOF kvality.

Investiční zlato není jen pro milionáře

Nezáleží na tom, kolik peněz hodláte investovat. Investiční zlato hodnotí vaši investici, ať už je jakákoliv. Máte-li k dispozici finance jen v řádu stokorun, dokážeme vám vyhovět s malými slitky. Jeli váš rozpočet vyšší, nabízíme zlaté cihličky.

Dělíme se o informace

Víme, že je pro vás důležité, aby jste měli dostatek informací. Proto vám přinášíme pravidelné informace o investičním zlatě. Získáte tak přehled v oboru a žádné podstatné a relevantní informace vám neuniknou. Nelze nevidět to, že současná obliba investičního zlata je přímým důsledkem nedůvěry lidí v současný ekonomický systém. Pokud se systém zhroutí, úspory v bankách ztratí svou hodnotu, ale zlato tuto změnu pocítí jen minimálně, pokud vůbec.

Budeme s vámi otevřeně komunikovat. Zlato se chová jako každá investice, jeho cena se neustále pohybuje a je proto důležité, aby jste měli informace o vývoji jeho ceny (například z grafů) a mohli podle nich reagovat.

Mimo Brna dodáváme investiční zlato také například do Prahy či Ostravy

Osobní odběr v Praze je možný u nákupu slitků na Zlatak.cz.
Slitky ze spoření posíláme zdarma cenným psaním České pošty.

U nákupu slitků nabízíme tyto způsoby doručení

  • Pro zákazníky (zejména) z Prahy a okolí možnost osobního odběru na Praze 4 u metra Kačerova / přímo u Jižní spojky.
  • Kamkoliv v ČR zašleme jako cenné psaní. Lze zaslat i jako Poste restante na poštu dle výběru nebo na dobírku.
  • Zdarma VIP osobní doručení v rámci Prahy a Středních Čech pro velké obchody. Po domluvě i mimo běžnou pracovní dobu.
Nejlevnější. 2 roky na trhu. Přes 600 zákazníků. 100% spokojenost.

Internetové stránky investicnizlato.cz provozuje InvestičníZlato.cz s.r.o., IČ: 047 51 582

Obsah těchto stránek nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články je třeba vnímat pouze jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti InvestičníZlato.cz s.r.o. Mějte vždy na paměti, že při nákupu investičního zlata a stříbra jste vystaveni riziku ztráty. Cena zlata i stříbra roste a klesá v závislosti na stavu světových trhů.