Investiční zlato Praha nejlevněji v České republice

Svěřte se do našich rukou s prodejem a výkupem investičního zlata v Praze. Naše ceny patří k nejlepším v celé České Republice.

Naši pobočku naleznete na adrese:

InvestičníZlato.cz s.r.o.
Černokostelecká 2020/20
100 00 Praha 10

Na nákupu investičního zlata u nás je skvělé to, že s vámi budeme otevřeně komunikovat. Nesnažíme se navodit pocit, že zlato musíte koupit. Víme, že není pro každého. Poskytneme vám relevantní informace a grafy na základě kterých se sami rozhodnete, zda si pořídíte investiční zlato Praha.

Na druhou stranu investiční zlato nemá jen samé výhody. Stejně, jako u kterékoli jiné investice, ani zde není garantován nekonečný růst. Před samotným nákup se tedy ujistěte, že znáte opravdu všechna rizika této investice.

Pro koho je nákup investičního zlata určen?

Na zlatě je skvělé to, že jej může zakoupit bez ohledu na vaši finanční situaci. Nejlevnější zlaté slitky můžete získat za cenu pohybující se v rámci stokorun. Tyto zlaté slitky vám poté budou zajišťovat dlouhodobé uložení a zhodnocení vašich financí. Jelikož má zlato vysokou cenu za gram, lze obrovské sumy peněz skladovat naprosto bez nároků na prostor.

Další města, do kterých dodáváme investiční zlato

Mimo Prahu se zabýváme bezpečným rozvozem investičního zlata po celé ČR. Mimo jiné tak můžete investiční zlato objednat z Brna či Ostravy.

Osobní odběr v Praze je možný u nákupu slitků na Zlatak.cz.
Slitky ze spoření posíláme zdarma cenným psaním České pošty.

U nákupu slitků nabízíme tyto způsoby doručení

  • Pro zákazníky (zejména) z Prahy a okolí možnost osobního odběru na Praze 4 u metra Kačerova / přímo u Jižní spojky.
  • Kamkoliv v ČR zašleme jako cenné psaní. Lze zaslat i jako Poste restante na poštu dle výběru nebo na dobírku.
  • Zdarma VIP osobní doručení v rámci Prahy a Středních Čech pro velké obchody. Po domluvě i mimo běžnou pracovní dobu.
Nejlevnější. 2 roky na trhu. Přes 600 zákazníků. 100% spokojenost.

Internetové stránky investicnizlato.cz provozuje InvestičníZlato.cz s.r.o., IČ: 047 51 582

Obsah těchto stránek nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články je třeba vnímat pouze jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti InvestičníZlato.cz s.r.o. Mějte vždy na paměti, že při nákupu investičního zlata a stříbra jste vystaveni riziku ztráty. Cena zlata i stříbra roste a klesá v závislosti na stavu světových trhů.