Rychlý výkup investičního zlata s výhodnými podmínkami

Máte investiční zlato a potřebujete jej prodat? Vyhovíme vám, ať už jste jej nakoupili u nás či u konkurence. Vámi prodávaný zlatý slitek, cihličku či minci podrobíme analýze (trvající cca 3 hodiny). Na základě té vám nabídneme skvělou výkupní cenu. Dohodnutou sumu převedeme na váš účet v den výkupu ihned po dokončení analýzy.

Průběh výkupu investičního zlata v krocích

  • Kontaktujeme vás ohledně termínu výkupu (lze provést buď telefonicky, nebo emailem). Zjistíme od vás specifikaci a množství prodávaného investičního zlata.
  • Sejdeme se s vámi a za vaší účasti pořídíme foto dokumentaci, zlato zvážíme, a zapečetíme do přepravního boxu. Na základě zjištěných údajů sepíšeme kupní smlouvu.
  • Provedeme analýzu zlatého slitku či mince a kontaktujeme vás ohledně hmotnosti ryzího zlata.
  • Stanovíme cenu - zde jsou dvě možnosti. Buď se bude jednat o výkup za London Fix, nebo za Spot.

Výkup za London Fix (LF)

Za cenu drahých kovů se bere nejbližší vyhlášená hodnota London Fixu v EUR za trojskou unci (odpoledního Fix v případě zlata) přepočtena na gram a Kč aktuálním kurzem Kč vůči EUR vyhlášeného ČNB.

Výkup za Spot (SP)

Za cenu drahých kovů se bere aktuální cena podle komoditních burz v EUR za trojskou unci přepočtena na gram a Kč aktuálním hodnotou Kč vůči EUR na Forexu. Aktuální cenu zlata můžete sledovat přehledně na grafu ceny zlata.

Celková kupní cena se vždy počítá jako násobek hmotnosti zjištěného ryzího zlata (stříbra) ve vykoupeném materiálu v gramech, ceny příslušného drahého kovu v Kč za gram dle varianty fixace a koeficientu, který závisí na způsobu fixace a splatnosti.

Důležitá upozornění

Podmínky platí pro výkupy od fyzických osob a min. množství vykupovaného materiálu 50g zlata či 1000g stříbra. Ostatní případy - zejména zpětné odkupy (investiční slitky námi dříve prodané) - řešíme individuální cenovou nabídkou. Vyhrazujeme si také právo odmítnout podezřelou zakázku nebo požadovat doložení vlastnictví prodávaného materiálu.

Zlato vykupujeme z celé ČR, konkrétě například z Prahy, Ostravy či Brna.

Vykoupíme od Vás ryzí zlato a stříbro, zakoupené u nás i jinde.

Zlato od 1 545,39 Kč / g | Stříbro od 16,95 Kč / g

Aktuální informace o výkupech zatím najdete na stránkách Zlatak.cz.

Základní informace k výkupu

  • Vykupujeme ryzí zlato a stříbro bez ohledu na to, zda bylo zakoupeno u nás či jinde.
  • Cenu výkupu můžeme stanovit buď podle nejbližšího Londýnského fixu nebo podle aktuální ceny na burze.
  • Peníze Vám pošleme od 0-2 dnů od potvrzení ryzosti laboratorní analýzou nebo vyplatíme v hotovosti.

Jaké doklady musím mít s sebou, abyste moje zlato či stříbro vykoupili?

Kromě drahého kovu, který chcete prodat, potřebujete pouze doklad o jeho nabytí (dodací list či fakturu) a jeden doklad totožnosti (občanský průkaz nebo pas).

Jak se změní výkupní cena, když je slitek trochu poškrábaný nebo má plastový obal slitku ulomený roh?

Ryzí kovy vykupujeme jako materiál. Bez ohledu na stav se slitky ztaví v laboratoři do homogenního slitku, z jehož vzorku se udělá chemická analýza ryzosti. Je tedy jedno, v jakém stavu je obal nebo slitek samotný. Vyplatíme takové množství ryzího kovu, jaké potvrdí analýza.

Nejlevnější. 2 roky na trhu. Přes 600 zákazníků. 100% spokojenost.

Internetové stránky investicnizlato.cz provozuje InvestičníZlato.cz s.r.o., IČ: 047 51 582

Obsah těchto stránek nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články je třeba vnímat pouze jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti InvestičníZlato.cz s.r.o. Mějte vždy na paměti, že při nákupu investičního zlata a stříbra jste vystaveni riziku ztráty. Cena zlata i stříbra roste a klesá v závislosti na stavu světových trhů.